+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

З чим носити джинсову спідницю на гудзиках?

З чим носити джинсову спідницю на гудзиках?

Спідниці з деніму, які спереду застібаються на ряд гудзиків, були в моді в 80-х і 90-х, і довгий час всі вважали, що ця модель спідниць безнадійно застаріла. 

Але в цьому сезоні непередбачувана мода піднесла нам сюрприз: джинсові спідниці з гудзиками знову з’явилися на подіумах і в колекціях популярних брендів! З чим носити джинсову спідницю на ґудзиках – розповість жіночий сайт “Сашко та Марічка”.
Чи можна з джинсовою спідницею на ґудзиках носити «верх», який також застібається?

Поєднання в одному образі двох рядів гудзиків (на спідниці і кофтині) – дійсно дуже слизький момент, в якому легко припуститися помилки. Найпростіше, звичайно, зовсім відмовитися від «верху» на застібці, і носити спідницю на ґудзиках з топами, майками, джемперами, водолазками і т.д.

носити спідницю з джинси на ґудзикахАле можна і не обмежуватися простими рішеннями, а спробувати впоратися з задачкою складнішою!

Наприклад, цілком допустимий варіант – носити спідницю з джинси на ґудзиках і «верх» на «блискавці»: тобто, наприклад, це може бути коротка куртка або бомбер.

Якщо і зверху, і знизу буде саме ряд гудзиків, то нехай на одній з речей гудзики будуть малопомітні, а на іншій – більш помітні і декоративні. Наприклад, на спідниці – металеві, а на сорочці – звичайні, маленькі, з пластика в колір сорочки. Або навпаки – прості скромні гудзики на спідниці, а зверху – жилет з одним, двома або трьома великими гудзиками.

Також сміливо можна носити короткі куртки і жакети нарозхрист – тут ніяких проблем в сполучуваності не буде.

З чим носити джинсові спідниці на ґудзиках 1Але є одне табу, порушення якого ні до чого доброго не приведе. Це двобортні жакети і куртки з асиметричним розташованим поруч гудзиків. Носити їх зі спідницею, гудзики у якій знаходяться спереду посередині, просто нерозумно.

з чим носити джинсову спідницю на ґудзиках 12З чим носити джинсові спідниці на ґудзиках різного покрою?

Спідниця-трапеція на ґудзиках. Такі спідниці бувають різної довжини. Носити їх краще з прямим або облягаючим «верхом», а взуття до них краще підбирати в стилі casual – наприклад, конверси або сліпони, балетки, туфлі, босоніжки або ботильйони на товстому каблуці або платформі.
«Олівець» з деніму з гудзиками спереду. Звичайно ж, найкраще спідниці-олівці виглядають з взуттям на підборах, але оскільки денім робить образ більш повсякденним і демократичним, то взуватися в елегантні «шпильки» або строгі «човники» не варто. Верх – будь-який з тих, які надягають до звичайного «олівця»: блузки, топи, сорочки, жакети з одним ґудзиком …

з чим носити джинсову спідницю олівець на ґудзиках 121Міді-спідниця на гудзиках. Якщо ця спідниця має завищену талію, в неї можна заправити верх – топ або блузу. Джемпери, кофти і світшоти заправляти в джинсову міді, звичайно, не потрібно, але подовжені моделі «верху» тут не підійдуть.
Джинсова міні з гудзиками спереду. Її потрібно носити з короткими речами, або з тими, які заправляються всередину: футболками, топами і т.д. Пам’ятайте, що це дуже молодіжна і абсолютно не святкова річ, тому навіть не намагайтеся носити з міні-спідницею з джинси на ґудзиках всілякі майки з паєтками, біжутерію з великою кількістю страз і т.д. Правильне рішення – «верх» і взуття спортивного та casual стилів.

з чим носити джинсову спідницю на ґудзиках 21212Взагалі, джинсова спідниця на гудзиках – це хороша повсякденна річ. Радить тримати її в шафі на той випадок, коли потрібно спішно одягатися і бігти у справах і зовсім немає часу крутитися перед дзеркалом в пошуках нових поєднань. Надягаєте будь-яку футболку і ваше улюблене зручне взуття, берете рюкзак або клатч-конверт, застібаєте гудзики на спідниці – і ось готовий образ, який цілком вписується в сучасні тенденції!