+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Івано-Франківськ відвідає експерт зі стосунків – Богдан Успішний

Івано-Франківськ відвідає експерт зі стосунків – Богдан Успішний

8 вересня 2018 року в Івано-Франківську з 08:00 – 11:30 год. проходитиме сніданок «Анатомія кохання» з неодруженим МІЛЬЙОНЕРОМ, який вестиме експерт зі стосунків, практикуючий психолог, коуч, засновник Школи Стосунків, щасливий батько і чоловік – Богдан Успішний. 

Понад 14 років він консультує жінок та чоловіків. За цей час Богдан Успішний провів більше 80000 годин індивідуальних консультацій та групових тренінгів на тему стосунків.

Допоміг більше 130 парам створити міцні стосунки – це і створення нових стосунків і вихід вже створених на якісно новий рівень.

Найчастіше він допомагає створити щасливі стосунки тим жінкам і чоловікам, які належать до однієї з трьох категорій:

1. Тим, які зараз не мають стосунків;
2. Тим, які мають стосунки «для галочки»;
3. Тим, які «розчарувалися» в стосунках або в протилежній статі загалом.

Його основною авторською методикою є концепція, яка полягає у тому, що створити щасливі стосунки може лише самодостатня і щаслива особистість.

Тому його програма побудовавана у форматі цікавої Гри зі спеціально створеними умовами, в яких учень/учениця за час навчання “змушені” стати кращою версією себе як Чоловіка/Жінки і як Особистості.

Після успішного проходження навчання, чоловік/жінка стає найкращим вибором і незамінною цінністю для коханої/коханого та створює щасливі стосунки.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ! 
Методи тренера є ефективними, але підходять не всім – він обіцяє бути люблячим наставником, але і бути безжальним і вимогливим.

Тому він працює лише з тими чоловіками/жінками, які насправді готові змінюватись та щодня виходити за межі “зони свого комфорту” заради створення щасливих стосунків.

Якщо Ви мрієте про щасливі стосунки з достойним чоловіком, який буде Вас любити, цінувати, дарувати квіти і захоплюватись Вами – Ви повинні знати, якою треба БУТИ і що РОБИТИ, щоб стати найкращим вибором і незамінною цінністю для такого чоловіка.

За детальними умовами реєстрації на Сніданок “Анатомія кохання”  звертайтесь до організаторів події Fb: Юлія БичайTanya Rozvadovska.

Viber: 0669934181; 0950569180

Офіційний інформаційний партнер заходу – журнал БізнесWoman.

Сніданок «Анатомія Кохання» буде цінним для Вас, якщо Ви:
1) прагнете почути думку успішного чоловіка, якою має бути справжня жінка;
2) не маєте стосунків;
3) маєте стосунки «для галочки»;
4) «розчарувалися» в стосунках або в чоловіках загалом.

Участь у заході КОНФІДЕНЦІЙНА!