+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Відомий політтехнолог Катерина Одарченко презентувала свою книгу

Відомий політтехнолог Катерина Одарченко презентувала свою книгу

У ході презентації взяли участь багато представників ЗМІ, піарників політтехнологів, народних депутатів, представників ЦВК, громадських діячів та ін..

Не обійшлось і без розмов та думок гостей про вибори, які відбудуться наступного року, що насправді працює і в яких формах.

Участь у заході взяла і власниця журналу БізнесWoman та співвласниця україно-угорської компанії «East West Mentor UА” Ганна Крисюк.

За словами пані Ганни презентація пройшла на одному диханні та зачепила всіх, хто був в аудиторії, бо кожен хотів поділитись своїми думками: «Сама книга Катерини Одарченко дійсно є хорошим наочним матеріалом для всіх людей, хто хоче будувати свою кар’єру в політиці і шукає, як правильно побудувати свій шлях. Щиро вітаю Катю з успішною презентацією та зібранням в одному місці так багато експертів і фахівців у політтехнологіях»!

Катерина Одарченко – політтехнолог, партнер компанії “SIC Group Ukrainе”, Member of International association of political consultants (IAPC). Президент Institute for democracy and development “PolitA”. Спеціаліст, який практикує в сфері політичних комунікацій і проектів.

Має практичний досвід у реалізації всеукраїнських кампаній і політичних проектів, проектів партійного будівництва.

Організовувала проекти політичних комунікацій в Європейському союзі і США.

Розвиває тему лобізму і GR, як коректних методів комунікації між бізнесом і владою в Україні.