+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Рекорд України встановили на Фестивалі Святого Миколая у Чигирині

Рекорд України встановили на Фестивалі Святого Миколая у Чигирині

Фестиваль Святого Миколая відбувся у Чигирині 15-16 грудня. Дійство зібрало у першій козацькій столиці тисячі гостей з усієї України та запам’яталося цілою плеядою яскравих заходів.  

Зокрема, тут відбулась святкова хода «Парад зірок Святого Миколая», Всеукраїнський конкурс міні-мюзиклів, щорічна церемонія нагородження за значний внесок у розвиток руху добродійництва в Україні – «Зліт сучасних Чудотворців».

15 рудня запам’яталось ще й встановленням Рекорду України! Спільно з торговою маркою «Домашнє Свято» організатори створили велетенську різдвяну зорю із глазурованого печива.

– На території фестивалю було встановлено конструкцію шириною два та висотою також два метри. Тут впродовж дня працювали кваліфіковані майстри. Як результат – з глазурованого печива було створено різдвяну зорю. На сьогодні вона є найбільшою різдвяною їстівною зорею в Україні, – констатувала представник Книги рекордів України Любов Рубан.

Як відзначила ініціатор фестивалю – голова благодійного фонду «ВІРА. НАДІЯ. ЛЮБОВ» Наталія Колодницька, за час проведення Фестиваль Святого Миколая встановив один Національний та вже два Рекорди України у Чигирині. Цьогорічну ініціативу з радістю підтримала компанія ТОВ «Петрус-Кондитер» та торгова марка «Домашнє Свято».


Фестиваль Святого Миколая відбудеться за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, Чигиринської міської ради, Чигиринської районної державної адміністрації та Чигиринської районної ради.

Титульним партнером найдобрішого дійства для дітей стала компанія Ювелірний Дім ZARINA

Організатори дійства: БФ «ВІРА. НАДІЯ. ЛЮБОВ», ГО «Громадянський рух «За процвітання Черкащини», Черкаська єпархія УПЦ КП