+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Аліна Скоморохова: Діти – це наше сьогодення і нехай воно буде мирним та радісним

Аліна Скоморохова: Діти – це наше сьогодення і нехай воно буде мирним та радісним

Минулих вихідних на запрошення народного депутата України Дмитра Лубінця Волноваха(Донецька обл.) зустрічала з офіційним візитом та подарунками поважних гостей. 

У Волноваху приїхали: Почесний консул України у м.Шіофок(Угорщина ), власник компанії «East West Mentor “Zoltán Horváth, генеральний директор «Тін Імпекс» Аліна Скоморохова, директор ТОВ «Автобан трейлерз Украіна» Костянтин Скоморохов та дирекція “East West Mentor UА” – Ганна Крисюк і Simon Balazs.

На своїй сторінці у Фейсбук Аліна Скоморохова коротко написала про те, як вона провела день у Волновасі:

“Кожна поїздка до діток Волновахи – це радість зустрічі, нові плани і, звичайно, подарунки! Так було і цього разу! На Великодні свята Хмельниччина, а саме родини Дунаєвецької громади прийняли на гостину діток з Волновахи! Разом готувались до свят,  розмальовували писанки, пекли пасочки, ходили до церкви… Программа була цікавою та насиченою і ми з чоловіком, Константином Скомороховим зініціювали конкурс: «Мої враження від Великодніх свят на Хмельниччині». Ми отримали багато гарних, цікавих робіт та визначили переможців! Тому, перебуваючи зараз в гостях у діток було приємно побачити їх посмішки та радісні обличчя! Переможцями стали: Крячун Віка, Чиж Таня, Старченко Анастасія, Шерстюк Юля, Качмарик Михайло! Вітаємо переможців та чекаємо діток знову на Хмельниччині!

Дякую всім, хто долучився до нашої поіздки: родині Гуцул, родині Заміховських, учням та вчителям Хмельницької гімназії №1, Святославу РатушнякуРудніченко Інні, Голові Дунаєвецької ОТГ Веліні ЗаяцьДмитро Лубінцю, народному депутату України, Ганні Крисюк, співзасновниці МОЖУ, Ользі Сидоренко та Наталії Крупиній, «Жіноча рада Донбасу»!

 Діти -це наше сьогодення і нехай воно буде мирним та радісним для всіх діток Украіни!”