+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

«ЕРУДИТ» – ЗВУЧИТЬ ГОРДО!

«ЕРУДИТ» – ЗВУЧИТЬ ГОРДО!

Українська школа «Ерудит» у столиці Австрії, місті Відні цього року відзначає свою п’яту річницю!

Школа була створена за ініціативи педагогів та батьків «Українсько-австрійським культурно-освітнім центром» і є українським акредитованим закладом в Австрії. Навчання в школі здійснюється за програмою  Міністерства освіти України. Наші учні 1-11 класів відвідують уроки з усіх навчальних предметів. Але програма складена так, що  є можливість вивчати предмети за вибором – українська мова, українська література, історія тощо. У кінці навчального року учні, за бажанням, атестуються комісією МУШ –  Міжнародною Українською школою з Києва, з якою ми уклали договір про співпрацю. Це дає можливість учням нашої школи в кінці навчального року отримувати табелі успішності, а старшокласникам – свідоцтва та атестати зрілості. Після закінчення 9 та 11 класів учні можуть продовжувати навчання у коледжах, технікумах, вищих навчальних закладах України, а випускники 11 класу можуть вступати на підготовчі відділення у закордонні вищі навчальні заклади.

При школі працюють групи раннього розвитку дітей з 2-3 років та з 4-5, а також підготовчі групи.

Та ми не обмежуємося лише навчанням, при школі діють різні гуртки: «Робототехніка», творча майстерня «Світло і тінь», шахова школа «Гросмейстер», музична школа, образотворче мистецтво, різноманітні майстер-класи.

Основне завдання нашої школи – виховання нової української еліти!

Якщо маєте цікаві пропозиції – приєднуйтесь, діліться ідеями, вміннями. Разом вчитись завжди цікавіше і веселіше.

Другий рік поспіль школа отримує посильну фінансову допомогу від Міністерства закордонних справ України та посольства України в Австрії.

 «Українсько-австрійський культурно-освітній центр» опікується не лише роботою Української школи «Ерудит», а проводить і організовує багато цікавих заходів для української діаспори Австрії та українців, які приїжджають у Відень, а також залучає австрійську громаду для знайомства з українською культурою та історією для створення  іміджу України за кордоном. Зокрема бере участь у спільних проектах таких як «Діти за мир у всьому світі», «Футбол миру», «У нас друзі по усьому світі», «Об’єднані прапором» тощо. Найприємнішим для нас у цьому є нові знайомства і можливості показати дітям з України Відень, познайомити їх з українськими однолітками, які проживають тут, долучити їх до австрійської та загалом європейської культури.

Ми організовуємо цікаві зустрічі з письменниками, поетами, композиторами, проводимо концерти українських виконавців, покази українських дизайнерів і модельєрів тощо. Робимо багато спільних заходів з представниками різних національностей і культур.

Зараз розробили нові проекти і до вашої уваги пропонуємо:

 UKRAINIAN INTERNATIONAL CAMP IN VIENNA  та

«СЕМІНАРИ З ПИТАНЬ УПРАВЛІННЯ І ЯКОСТІ»

 

Українсько-австрійський культурно-освітній центр «Ерудит» у м. Відень (республіка Австрія) за підтримки  надзвичайного і повноважного посла при Посольстві України в Австрії Щерби Олександра Васильовича та за сприяння Міністерства закордонних справ України запрошує дітей та молодь з України до участі в «Українському міжнародному таборі дозвілля з вивченням іноземних мов».

 

UKRAINIAN INTERNATIONAL CAMP IN VIENNA

Головна ціль «Українського міжнародного табору дозвілля з вивченням іноземних мов» – дати можливість українським дітям познайомитись із австрійською та європейською культурою, а також презентувати українську культуру нашим австрійським партнерам через програму вивчення німецької та англійської мов. Окрім того, здійснюється обмін досвідом та найголовніше, діти знаходять собі нових друзів у Австрії.

Проект “Ukrainian International Camp” є також і соціальний, ми відкриті до діалогу та співпраці з новими партнерами з України, особливо тими організаціями та інститутами, що зможуть допомогти профінансувати дітей із малозабезпечених сімей, адже освіта та міжнародний досвід – це найкраще, що можна закласти для розвитку та успіху нової української інтелігенції.

Програма табору розроблена таким чином, що діти за період перебування мають кожного дня заняття з англійської та німецької мов (на вибір) протягом 5-ти годин з перервою на другий сніданок, а в другій половині дня (після обіду) в них розважально-пізнавальна програма: відвідування музеїв, виставкових центрів, різноманітних культурних заходів. Дозвільна програма та екскурсії також проводяться англійською та німецькою, щоб діти звикали володіти іноземною мовою не лише під час занять, а й у дружньому невимушеному спілкуванні та вдосконалювали мовну практику.

Навчання відбувається за спеціально розробленою програмою, яка є своєрідним збалансованим поєднанням європейського стандарту якості освіти та українськими стандартами знання іноземних мов.

Український міжнародний табір був заснований на основі «Українсько-австрійського культурно-освітнього центру», який є позапартійною і позаконфесійною неприбутковою організацією, що здійснює свою діяльність відповідно до австрійського законодавства. Метою організації є інтеграція української спільноти, зокрема нових поколінь в європейське суспільство, а будь-яка успішна інтеграція залежить від рівня освіченості. В нашому випадку завдяки володінню іноземними мовами, адже всім відома істина: чим більше мов ти знаєш, тим більше ключів від світу маєш.

Робота табору розрахована на період літніх, осінніх та зимових шкільних канікул в Україні. У таборі діти мають можливість застосовувати набуті мовні навики у різних формах діяльності, познайомитись з українськими ровесниками, які проживають у Відні, займатися творчістю. В одній групі у від 10 до 15 учасників, групи поділяються відповідно за віком та рівнем володіння мовою.

За детальною інформацією звертайтесь: erudyt@outlook.com

+436765811962; +436767939022, а також на сторінці

            https://www.facebook.com/uainternationalcamp/posts/2169048396449129.

Контактна особа: Іоанна Бейтан – координатор міжнародних проектів (joanna.beitan@gmail.com)

 «СЕМІНАРИ З ПИТАНЬ УПРАВЛІННЯ І ЯКОСТІ»

Ми пропонуємо дві форми співпраці з підприємствами та окремими фахівцями. Учасники семінару можуть бути з різних областей промисловості і сфери послуг. На семінарі розглядаються загальні питання бережливого виробництва і управління знаннями на підприємстві.

Крім цього ми пропонуємо отримання сертифікатів австрійського органу з сертифікації в галузі охорони навколишнього середовища, управління ризиками, управління якістю.

Друга форма співпраці передбачає проведення аудиту на вашому підприємстві. Після закінчення аудиту ми розробимо для вас управлінські рішення, які дозволять не тільки поліпшити виробничі процеси, а й вийти зі своїми пропозиціями на ринок Австрії та Німеччини.

Ми відкриті та готові до співпраці , звертайтеся зі своїми ідеями, пропозиціями. Ми завжди раді новим знайомствам і можливостям.

Контактна особа: Марина Гущина – координатор проекту (gushina_mo@mail.ru)

Голова «Українсько-австрійського

культурно-освітнього товариства»,

директор Української школи «Ерудит»

Зоряна Столярчук