+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Українську благодійницю відзначили нагородою в Іллінойсі

Українську благодійницю відзначили нагородою в Іллінойсі

Представницю української громади у США, засновницю і виконавчого директора благодійної організації «Українські жінки в бізнесі» Софію Миколяш-Георгієв відзначили нагородою Global Women of Excellence у Елмхерсті, Іллінойс. 

Про це повідомляється на сторінці Генерального консульства в Чикаго у Facebook.

«9 березня у Waterford Convention Center м.Елмхерст (штат Іллінойс) відбулося 7-ме щорічне відзначення Міжнародного жіночого дня під патронатом конгресмена Danny K.Davis. Цього року серед 20 номінанток, які були нагороджені відзнаками, була й представниця української громади – засновник, виконавчий директор благодійної організації «Українські жінки в бізнесі» Софія Миколяш-Георгієв», – йдеться у повідомленні.

У Генконсульстві привітали Софію та побажали нових звершень та невтомної наснаги у її благородній та важливій справі підтримки української громади.

«Українські жінки в бізнесі» (Ukrainian Women in Business) – неприбуткова організація, метою якої є підтримка українських жінок-підприємців шляхом створення мереж, просування членів, щомісячних зустрічей, освітніх семінарів та благодійних заходів. Організація бере участь у благодійній діяльності, зокрема, опікується низкою сиротинців в Україні тощо, зазначається на сторінці організації у Facebook.

Джерело