+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Тетяна Урбанович: Головне – робити жінок щасливими

Тетяна Урбанович: Головне – робити жінок щасливими

Чи не кожен в Івано-Франківську чув про чудовий заклад, студію краси, де допомагають ставати красивішими, яскравішими та впевненішими в собі –«Майстерню краси».  Молодий і запальний колектив не втомлюється творити та прагне до ідеалу. А керує цим всім молода та активна Тетяна Урбанович. 

Тетяно, як Ви прийшли в індустрію краси і з чого розпочалась Ваша професійна діяльність?

Насправді, я ніколи не думала, що моя діяльність буде пов’язана із сферою краси. З 12 років будувала плани, пов’язані з економічною діяльністю, здобула диплом економіста, але, як виявилося,  це не те, чого я насправді хотіла. В один момент я зрозуміла, що потрібно щось змінювати, і зайнялась нарощенням вій. Я знайшла роботу, яка приносить мені задоволення. Так і почався мій шлях у сфері краси.

Коли і чому народилась ідея створити студію краси під назвою «Майстерня краси»?

Це була не ідея, а мрія. Я мріяла про власний затишний куточок краси, де б дівчата відпочивали від сучасного, швидкого темпу життя, насолоджувались б’юті процедурами та ставали впевненішими в собі. Мріяла згуртувати людей, які так само люблять свою роботу, як я. Вже майже два роки ми працюємо. Чому «Майстерня краси»? Тому, що ми у прямому сенсі, майструємо красу. Колектив студії кожного дня, як бджілки-трудівниці, чаклує для своїх клієнтів.

 Які вимоги Ви виписуєте до спеціалістів для роботи у Вашій студії?

Основні вимоги до працівників – це професіоналізм, любов до своєї справи та людяність. Важливо, щоб спеціаліст постійно розвивався, адже індустрія краси, як і інші галузі, постійно йдуть вперед. Наш колектив постійно збільшується. І це, чудово. В сучасному світі ми багато часу проводимо на роботі, тому людей, з якими я працюю, можна сміливо назвати – друга сім’я.

Що для Вас є головним у роботі студії?

Найважливішим у «Майстерні краси» є її команда. Майстри, які люблять свою роботу, і працюють із задоволенням, постійно розвиваються, є професіоналами своєї справи та роблять клієнтів щасливими.

Якою, на Вашу думку, повинна бути справжня сучасна жінка?

Справжня сучасна жінка завжди знає, чого вона хоче. Вона щаслива, активна, енергійна, цікава, впевнена у собі та задоволена своїм життям. Вона успішна, не обов’язково в кар’єрі, –  в сім’ї, в політиці, в сфері, яка їй ближча. Сучасна жінка –  мудра, надійна, добра та незалежна. У кожній з нас живе сучасна жінка, головне – не ховати її у собі!

Розкажіть про свою сім’ю. Чи важливою для Вас є підтримка рідних? І чи легко чоловікові поруч з такою зайнятою бізнес-леді?

Для мене підтримка рідних – це важлива складова успіху. В роботі бувають важкі моменти, коли тобі просто необхідно, щоб тебе підтримали і нагадали, що у тебе все вийде. Я безмежно вдячна батькам, які навчили мене йти до своєї мрії і не зупинятися. Чи легко чоловікові? Думаю, не завжди.  Я проводжу дуже багато часу на роботі, тому він допомагає мені з домашніми клопотами. Мій чоловік – це моя опора, це єдина людина, яка вірила в мене з самого початку та підтримувала. Якщо б не його підтримка та допомога, у мене б нічого не вийшло. Кожного разу, коли виникали труднощі, він переконував, що я сильна, і я зможу. Я дуже вдячна йому за це.

Що б Ви хотіли побажати дівчатам, які тільки роздумують про відкриття власної справи?

Дівчата, не думайте, а дійте! Все у ваших руках! Не бійтесь ризикувати. Якщо ця справа дійсно те, чого ви прагнете і що любите, то у вас обов’язково все вийде. Звичайно, буде нелегко, але кожна невдача несе в собі зерно рівноцінного їй успіху. Головне – вірте в себе і пам’ятайте – успіх там, де на нього чекають.