+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

У Брюсселі відбудеться конференція «За цифровою завісою. Громадянське суспільство vs спонсоровані державою кібератаки»

У Брюсселі відбудеться конференція «За цифровою завісою. Громадянське суспільство vs спонсоровані державою кібератаки»

25 червня 2019 року заступник Міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін виступить на конференції «За цифровою завісою. Громадянське суспільство vs спонсоровані державою кібератаки» у Брюсселі, Бельгія.

Конференція, організована неурядовою організацією «Promote Ukraine» разом із партнерами, має сприяє взаємодії представників громадянського суспільства із Україні, Європи та Росії – у їхній боротьбі із кіберзагрозою Кремля.

Виборчі кампанії в Європі та Україні продемонстрували реальні масштаби російської кіберзагрози. В останні роки європейський континент перетворився на цифрове поле бою, де хакери тестують та вдосконалюють свої навички. Події із NotPetya показали, що Україна та Європа тісно взаємопов’язані, і необхідно розробити спільний план дій, аби протистояти зовнішнім кіберзагрозам.

Незабаром після виборчих кампаній у Європі та Україні, найкращий час для аналізу та осмислення питання: як російська кібер-стратегія розвивалась та змінилася останнім часом?

Зазначимо, Міністерство інформаційної політики України та неурядова організація «Promote Ukraine» підписали Меморандум про співпрацю у сфері розвитку інформаційного суспільства в Україні та захисту національного інформаційного простору у серпні 2015 року.