+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Вікторія Запара взяла участь у Форумі Жіночого партнерства

Вікторія Запара взяла участь у Форумі Жіночого партнерства

29 травня 2019 року в Київській Міській Державній Адміністрації, в колонній залі відбувся Форум Жіночого партнерства, присвячений 10-річчю ГО “Ділові Українські Жінки”. 

Святковий захід зібрав близько 500 учасниць з різних куточків України. Серед яких: Участь у формі взяло багато відомих та впливових жінок, серед яких: Анжеліка Рудницька, Марина Кінах, Ольга Полякова, Сніжана Єгорова, Маргарита Січкар, Ольга Фреймунт, власниця журналу БізнесWoman Ганна Крисюк, директор журналу БізнесWoman Тетяна Розвадовська, генеральний директор металургійного заводу ТінІмпекс Аліна Скоморовоха, директор Групи компаній RIO DESIGN Вікторія Запара.

«Дуже приємно було зустрітись і познайомитись з відомими і впливовими жінками України, у яких є різноманітні цікаві ідеї, впевненість в собі і сила духу. Саме це надихає і додає впевненості кожній жінці»,- прокоментувала участь у заході Вікторія Запара.

Як сказала засновниця та президент організації ГО «ДУЖ» Наталія Колодницька: – «Метою форуму було об’єднати жіноцтво заради спільного духовного та економічного розвитку, а також зміцнити вплив та роль жінки у реформуванні українського суспільства України».