+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

21 червня 2019: ваша ритейл-свідомість зміниться назавжди

21 червня 2019: ваша ритейл-свідомість зміниться назавжди

У той час, як штучний інтелект пише статті для Esquire, а Louis Vuitton випускає сумки з гнучкими дисплеями — «Бізнес-Конструктор» організовує Всеукраїнський ритейл саміт, аби поділитися ексклюзивним «живим» досвідом провідних ритейлерів України. Canon, Coca-Cola, Mars, Rozetka, Київстар, Алло, Comfy, Prom, Danone, Nestle — це лише невелика частина задоволених клієнтів спікерів саміту. Ці експерти точно знають, як завоювати серце та гроші покупця. Таке не можливо пропустити!

Київ

21 червня 2019

Всеукраїнський ритейл саміт

Ексклюзивні технології та секрети провідних ритейлерів

Офлайн або онлайн — боротися за увагу і гроші клієнта стало складніше, але набагато цікавіше. Сьогодні мало просто вижити. Сьогодні перемагає той, хто розуміє тенденції і перспективи українського ринку роздрібної торгівлі та вміло керує купівельним досвідом. Саме про це ви дізнаєтесь 21 червня 2019.

Якщо ви:

  • засновник або топ-менеджер мережі великих магазинів
  • власник або керуючий невеликого шоуруму
  • починаючий підприємець
  • ритейл-дизайнер
  • співробітник в сфері роздрібних продажів, то бронюйте дату прямо зараз!

Тут зберуться кращі з кращих. Ви з нами?

На вас чекають виступи кращих експертів ринку — Оксана Ферчук (керівник бізнес-напрямку компанії EVO), Микола Чумак (засновник і головний виконавчий директор в IDNT), Іван Хоружий (Аналітик в Euromonitor International), Артем Шевченко (засновник і головний виконавчий директор Hubber), Володимир Поліщук (маркетинг-директор мережі магазинів гаджетів ЖЖУК), Кирило Куницький (засновник міжнародної компанії «Бізнес-Конструктор»). Спікери поділяться секретами успішного ритейлу-2019, а також розкажуть, що потрібно знати і робити, щоб в 2020 бути попереду всіх.

 

Що?

Всеукраїнський ритейл саміт

 

Де?

Київ, Mercure Kyiv Congress Hotel

 

Коли?

21 червня 2019, 10:00-19:00

 

Реєструйтеся і будьте кращим у своїй справі!

 Ринок збільшується.

Конкуренція зростає.

Бізнес вимагає нових якісних рішень.

 Щоб бути в тренді вам потрібно бути на саміті. Зробіть вибір на користь успіху!