+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Українка увійшла до переліку 12 творців змін ООН для жінок

Українка увійшла до переліку 12 творців змін ООН для жінок
Львів’янка Любов Максимович, яка очолює ГО “Центр Жіночі перспективи”, увійшла до переліку з 12 творців змін ООН, які працюють задля розширення можливостей жінок у Євразії.

Відповідний список опублікований на офіційному сайті офісу Програми розвитку ООН у Європі та Центральній Азії. 

“Ми ніколи не переставали переконувати владу та медіа, що насильство в сім’ї, торгівля людьми та відсутність жінок у процесі прийняття рішень є дуже важливими питаннями. Протягом останніх 15 років ми досягли значного прогресу, і це не було б можливим без голосу українського громадянського суспільства”, – сказала Максимович.

Зазначається, що загалом до переліку увійшло 12 представниць різних країн Євразії. Створення списку разом з історіями обраних жінок відбувається за ініціативи Програми розвитку ООН для заохочення інших людей ставати ініціаторами змін у суспільстві.

Довідка. Громадська організація “Центр Жіночі перспективи” зареєстрована у квітні 1998 року. Її діяльність спрямована на впровадження ґендерної політики в Україні, зменшення рівня насильства, підвищення конкурентноздатності жінок на ринку праці та просування їх на рівень прийняття рішень в Україні. ГО стала однією з перших неурядових організацій, яка підняла проблему торгівлі людьми. Фонд працює для того, щоб права жодної жінки в Україні не порушувалися.

Джерело