+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Вікторія Ліснича: “Жінка є найкращим лобістом у світі”

Вікторія Ліснича: “Жінка є найкращим лобістом у світі”

У Києві відбулась прес-конференція щодо проведення другого Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWoman2018», участь в якому візьмуть понад 1000 жінок із 20 країн світу.  

Про деталі Форуму, особливості проведення і досягнення за минулий рік під час прес-конференції в ІА «Укрінформ» розповіли:

Ганна Крисюк — організатор форуму БізнесWoman2018, власниця журналу БізнесWoman

Золтан Хорват — генеральний партнер форуму БізнесWoman2018, угорський бізнесмен, власник будівельної компанії «Magasepito’99 KFT»;

Юлія Жовтяк — заступник голови Державної служби зайнятості (центрального апарату)

Вікторія Ліснича — президент Міжнародної дипломатичної ради в Україні, ексклюзивний партнер форуму

Аліна Скоморохова — генеральний директор спеціалізованого металургійного переробного підприємства ТОВ «Тін Імпекс».

«Ми впевнені, що завдяки нашим партнерам на форум з’їдеться дуже багато впливових жінок України і світу, які лобіюють наші інтереси як в Україні, так і закордоном. Те, що може зробити українська жінка, чоловіку може тільки приснитися. Вірю, що позитивна енергетика, яка об’єднує багатьох жінок світу допоможе змінити нашу Україну на краще і створите правильне, світле майбутнє для наших дітей»,зазначила пані Ганна.

Форум «БізнесWoman2018» стартує 23 квітня в Українському домі. Участь у форумі візьмуть понад тисячу жінок з 20 країн світу.

Основною метою форуму є консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Організатором виступає Журнал «БізнесWOMAN».

Учасниками стануть близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу.

«Я надзвичайно рада, що отримала можливість бути ексклюзивним партнером форуму «БізнесWoman2018», тому що жінка у мене асоціюється з весною. Я твердо впевнена, що цей форум буде запуском світлого механізму у відношенні до людей теплом, добром, як до родини. Він допоможе жінкам обмінятись досвідом, знайти перспективи розвитку свого бізнесу та знайти нових друзів. Ми всі прекрасно знаємо, що які б ти не займав посади, де б ти не був, а дружба об’єднує всіх. Жінка є найкращим лобістом у світі. Тому ми запрошуємо усіх жінок об’єднатися навколо нашої країни, навколо наших інтересів, навколо бізнесу країни», – певна Вікторія Ліснича.

Також пані Вікторія ділитиметься своїм досвідом із присутніми жінками на форумі у секції №2 “Кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та закордоном”.

Особливістю цьогорічного форуму буде велика кількість нетворк зон для переговорів та налагодження співпраці, церемонія нагородження найуспішніших жінок сферах бізнесу за 2017 рік під назвою БізнесWoman2017, а також впродовж дня вперше в Україні проходитиме Ярмарка вакансій, яка допоможе знайти нових партнерів, роботодавців та навіть домовитись про експортування власної продукції закордон.

«Для мене велика честь, що я зміг стати одним з головним партнерів ІІ Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWoman2018». Я вважаю, що жінка відіграє велику роль у сфері бізнесу. Цьогорічний жіночий бізнес-форум дуже важливий для всіх нас. Кожен чоловік повинен розуміти, що жінка відіграє важливу роль у нашому житті і не менш важливу у бізнесі. Всі чоловіки прагнуть вважати, що вони є важливішими в бізнесі, у сімейному побуті, але ж насправді всі ми знаємо, що останнє слово завжди за жінкою. Коли я отримав запрошення виступити генеральним партнером форуму я дуже зрадів і не зміг відмовитися. Я вважаю, що такі форуми необхідно відвідувати для знайомства, для спілкування, для набрання нового досвіду та задля налагодження дружніх стосунків із сусідніми країнами і їхніми важливими обличчями», – поділився пан Золтан. 

Співорганізатори форуму виступають компанія Business Gathering, ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку». За підтримки: Торгово-промислової палати України, Державної служби зайнятості, Асоціації платників податків України та МФО «Співпраця: Україна – Діаспора».

Генеральний партнер: Угорська будівельна компанія Magasepito’99 KFT.

Партнери: ТОВ «Тін Імпекс», ГС «Промінь Україна», ГО «Світове Українство», ІА «Журналіст», компанія LEGEA, ТОВ “Центр “Сонячне Ремесло”, «World Business Club», БК «Шобелі Україна», ОЕП «Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики».